Saturday, July 28, 2012

Berita Terkini dari Burma;

Bismillahirrahmanirrahim. Assalaamu Alaykum Wa Rahmatullaahi Wa Barakaatuh


Inilah wajah tokoh demokrasi tajaan Barat !

Aung San Suu Kyi, Pengerusi 'National League for Democracy' di Myanmar adalah Pemenang Nobel Peace Prize 1991. Beliau telah dan sentiasa dicanang-canangkan sebagai tokoh pejuang demokrasi dan hak asasi manusia di Myanmar.

Apabila ditanya mengenai hak kerakyatan Muslim Rohingya di Myanmar, beliau menjawab, "Aku tidak tahu. Kita mesti jelas tentang undang-undang kerakyatan dan siapakah yang berhak untuk memilikinya".

Inilah jawapan tokoh demokrasi dan pejuang hak asasi kemanusiaan tajaan Barat. Kepada siapa lagi akan kita letakkan harapan ? Di mana maruah umat Islam di Malaysia kini ?sumber


Terkini.1) 52 ribu umat islam disembelih dlm mase hanye 6 minggu
2) 22 buah masjid dibakar, sebahagiannyer dibakar bersama dgn jemaah ketika menunaikan solat
3) 60 buah kampung islam di bakar...
4) wanita dirogol sampai mati
5) jenazah umat islam tidak dibenarkan di ambil,di tanam..mereke akan humban dlm laut atau dibiarkan hingga di baham anjing2
6) kedai2 mkn tidak dibenarkan menjual mknn pd umat islam
7) sesiapa yg betulkn kembali masjid yg dibakar td akn dihumban dlm penjara

SERUAN JIHAD TELAH DIPANGGIL WAHAI SAUDARA SEISLAMKU...JGN ANDA ALPA DAN LEKA LG WAHAI UMAT ISLAMMMMM....MARI BERJIHAD...JIHAD ITU TUNTUTAN WAJIB BG UMAT ISLAM SEKALIPUN UTK ORG YG BUTA MATANYA....!!!!!!

Sehubungan dgn itu..bg sesiapa yg berdekatan shah alam dan yg hampir dgnnya...kami perlukan BERAS,MINYAK DAN GULA untuk kami hantar pd sedara islam kita di sana...WAHAI UMAT ISLAMMMMM...BESOK tolong hantar ke SURAU AR-RAHMAH SEKSYEN 8 SHAH ALAM krn ada lori yg akan bawak bekalan mknn ini ke pulau pinang...di pulau pinang brg akn dipindahkn ke atas kapal..kapal akn bertolak ker Myanmar...stakat nih..Hanya ni shj jln yg mampu kiter lakukan DEMI MENYAHUT TUNTUTAN JIHAD KITER...INFAQ KAN HARTA ANDA PADA JLN JIHAD FISABILILLAH...KERANA GANJARANNYA 700 KALI GANDA...tlg war-war kan..mudahan kita dpt antar byk beras,gule dan minyak utk sedare islam kiter disana...amin ya ALLAH.
Post a Comment